Duiven

Duiven

De gemeente Duiven bied door de gunstige ligging aan de Nederrijn tal van mogelijkheden om te wandelen. Deze natuurlijke oevers zijn geweldig om te voet te verkennen. Op verschillende plekken heb je prachtig uitzicht over het water en de vloeiweiden.

Wandelroutekaart Duiven

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Duiven

Over wandelen in Duiven

De uiterwaarden zijn een weids natuurgebied met uitgestrekte grasvlaktes en mooie rivierbossen. Het gebied heeft een bijzondere flora en fauna en biedt tal van mogelijkheden om te wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes van het gebied kunnen voeren.

Tijdens uw wandeling langs de uiterwaarden van de Nederrijn kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de omringende natuur. De rust en stilte van de omgeving zorgen voor een ontspannen en kalmerende ervaring. Het wandelen in dit gebied biedt tevens de mogelijkheid om de schoonheid van het landschap in u op te nemen.

Als u op zoek bent naar een wat langere wandeling, kunt u ervoor kiezen om te wandelen door de mooie graslanden en polders van Duiven. Ook hier kunt u genieten van de rustige omgeving en het prachtige landschap van de regio.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland