West Betuwe

West Betuwe

Wandelen in de gemeente West Betuwe is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur en de historische bezienswaardigheden die deze regio te bieden heeft. De gemeente West Betuwe is gelegen in de provincie Gelderland en bestaat uit verschillende schilderachtige dorpen en stadjes, zoals Geldermalsen, Leerdam en Vuren.

Wandelroutekaart West Betuwe

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in West Betuwe

Over wandelen in West Betuwe

Er zijn tal van wandelpaden in West Betuwe, geschikt voor wandelaars van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar een korte wandeling of een meerdaagse trektocht, er is voor elk wat wils. De wandelpaden brengen je langs mooie landschappen, zoals de uiterwaarden van de Waal, fruitboomgaarden en historische landgoederen.

Een wandeling langs de rivier de Linge is een absolute aanrader. De Linge is een van de mooiste rivieren van Nederland en de wandeling biedt een prachtig uitzicht op de kronkelende rivier en de omringende natuur.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur, zijn er verschillende wandelpaden die historische plekken en bezienswaardigheden aandoen, zoals oude boerderijen, forten en kastelen. Onderweg krijg je meer te weten over de rijke geschiedenis van de regio en kun je genieten van de prachtige omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland