Rijssen-Holten

Rijssen-Holten

De gemeente Rijssen-Holten is een prachtige plek om te wandelen, met als hoogtepunt Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit gebied heeft een gevarieerd landschap, bestaande uit heidevelden, bossen en heuvels. Wandelaars kunnen hier genieten van schitterende uitzichten en de rijke flora en fauna van het gebied ontdekken.

Wandelroutekaart Rijssen-Holten

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Rijssen-Holten

Over wandelen in Rijssen-Holten

Er zijn vele wandelroutes te vinden in de Sallandse Heuvelrug, geschikt voor zowel beginnende als ervaren wandelaars. Je kunt kiezen voor een korte wandeling van een uur, maar ook voor een langere wandeling van enkele uren. Er zijn zelfs meerdaagse wandelroutes beschikbaar voor degenen die graag wat langer willen genieten van de natuur.

Het gebied rondom Rijssen-Holten heeft nog veel meer mooie plekken om te wandelen. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door het prachtige Reggedal, waar je kunt genieten van het uitzicht over de kronkelende rivier. Een andere mooie plek om te wandelen is het buitengebied van Holten, met zijn uitgestrekte weilanden en mooie boerderijen.

Kortom, als je van wandelen houdt, is de gemeente Rijssen-Holten een geweldige plek om te verkennen. Of je nu kiest voor een wandeling door de heuvels van de Sallandse Heuvelrug of door het prachtige Reggedal, je zult zeker genieten van de mooie natuur en rustige omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Overijssel