Losser

Losser

Losser, een prachtige gemeente gelegen in het oosten van Nederland, biedt vele mogelijkheden voor wandelaars. Of je nu houdt van wandelen door het bos, over heuvelachtig terrein, langs rivieren of historische bezienswaardigheden, Losser heeft voor elke wandelaar wel iets te bieden.

Wandelroutekaart Losser

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Losser

Over wandelen in Losser

Een van de hoogtepunten van wandelen in Losser is het Lutterzand. Dit prachtige natuurgebied heeft een glooiend landschap met bossen en heidevelden. Hier kun je genieten van rustige wandelingen langs de Dinkel en van mooie uitzichten. Tijdens je wandeling kun je de rijke geschiedenis van de gemeente ontdekken en genieten van het mooie landschap.

Daarnaast kun je in Losser ook over de grens wandelen bij Gildehaus. Dit Duitse dorpje biedt prachtige wandelmogelijkheden in het glooiende landschap van het Münsterland. Het Gildehauser Venn, een natuurgebied met heide en een ven, is een van de vele opties om te verkennen.

Kortom, Losser is een geweldige bestemming voor wandelaars die op zoek zijn naar afwisseling. Het biedt prachtige natuurlijke omgevingen en historische routes om te verkennen, evenals de mogelijkheid om over de grens te wandelen bij Gildehaus.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Overijssel